Home Metrology
  Solutions
Products
Customer Services
Support
Customers
Press
About us
Contact
Downloads   Metrology
 
Press  
 
Press Releases
 
 
Press Contact
 
 
News Alerts
 
 
Archive
 
 
Pictures
 

Press Releases

Latest News from Metrology Division
 

HxGN Local seminar o naprednih skenirnih tehnologijah prihaja na Ravne na Koroškem

28 February 2017

Dne 21. marca, bo Hexagon Manufacturing Intelligence gostil HxGN Local prireditev o skenirnih tehnologijah na Ravnah na Koroškem. Udeleženci bodo imeli priložnost preskusa novih skenirnih tehnologij, kot tudi možnost izvedeti od Hexagonivih strokovnjakov več podrobnosti o trenutnem stanju na področju brezdotičnega skeniranja in o razvoju tehnologije v prihodnosti.

Poudarek prireditve bo na možnostih povečanja produktivnosti, ki jih omogočajo najnovejše skenirne tehnologije, na širokem področju različnih industrij in aplikacij. Demonstracije bodo vključevale interaktivne elemente in s tem omogočale udeležencem pridobiti direktne praktične izkušnje z uporabo različnih izdelkov v različnih aplikacijah.

Široka paleta Hexagonivih skenirnih rešitev bo predstavljena na prireditvi, vključno z laserskimi sledilci in skenirnimi sistemi, prenosnimi merilnimi rokami z skenerji in skenerji z belo svetlobo.

Prenosni Leica Absolute Tracker sistemi ponujajo hitro in natančno skeniranje, popolnoma primerno za merjenje izdelkov velikih dimenzij in tudi možnost uporabe skeniranja na robotih na proizvodni liniji. Hitro skeniranje za manjše  brezdotične merilne aplikacije na različnih vrstah površin so srž ROMER Absolute Arm prenosnih merilnih rok. Skenerji z belo svetlobo Aicon ponujajo rešitve za natančno 3D digitalizacijo kompleksnih površin praktično vsake velikosti in z fotogrametrijo tudi zajem podatkov na izdelkih velikih velikosti.

Hexagon bo tudi predstavljal različne prenosne pakete programske opreme, med njimi tudi PC-DMIS in SpatialAnalyzer, nadvse fleksibilna programska paketa, neodvisna od strojne opreme, 3D grafična programska platforma.

˝Za nas je pomembno, da omogočimo ljudem realno predstavitev prednosti skenirne tehnologije, uporabljene v industrijskih metroloških aplikacijah,˝ je povedal Benoit Coudray, EMEA  Business Development Manager pri Hexagonu. ˝Takšna prireditev je idealna priložnost za naše strokovnjake, da lahko uporabnikom predstavijo tehnologijo, in da prikažejo gostom polni potencial različnih možnosti v njihovih specifičnih aplikacijah. S tem lahko ljudem omogočimo delati lažje, hitreje in v splošnem produktivneje, in ta prireditev je namenjena osveščanju, da so možnosti uporabe skenirnih tehnologij realne in ne samo abstraktne ideje.˝

Pričakujemo da se bodo prireditve udeležili predstavniki podjetij z interesom za napredne skenirne tehnologije. Zainteresirane goste prosimo da obiščejo spletno stran, kjer bodo lahko dobili več podrobnosti in tudi pridobili vabilo na prireditev.

O Hexagon Manufacturing IntelligenceHexagon

Manufacturing Intelligence pomaga industrijskim proizvajalcem pri razvijanju revolucionarnih tehnologij sedanjosti in izdelkov prihodnosti, ki bodo spremenili naš način življenja. Kot vodilni specialist za metrološke in industrijske rešitve – zbiranje, analiza in aktivna uporaba merskih podatkov – daje našim strankam samozavest, da lahko povečajo proizvodno hitrost in pospešijo produktivnost, medtem ko povečujejo kakovost izdelkov.

Skozi mrežo lokalnih servisnih centrov, proizvodnih lokacij in komercialnih operacij, ki se razteza čez pet kontinentov, oblikujemo pametne spremembe v proizvodnji za gradnjo sveta, kjer kakovost žene produktivnost. Za več informacij obiščite HexagonMI.com.

Hexagon Manufacturing Intelligence je del Hexagona (Nasdaq Stockholm: HEXA B; hexagon.com), vodilnega svetovnega ponudnika informacijskih tehnologij, ki povečujejo kakovost in produktivnost v geoprostorskih in industrijskih poslovnih aplikacijah.